IYASHI DOME SPECIAL EDITION

15 YEARS OF DEVELOPMENT IN QUANTUM PHYSICS

Az emberiség minden korábbinál nagyobb összegeket költ az orvostudományi fejlesztésekre.

Az orvosok száma az elmúlt 50 évben megkétszereződött. A technológia (nanotechnológia, genetika, AI) minden korábbinál magasabb szinten van. Mégis, az elmúlt fél évszázadban a betegségek fajtái, és a betegek száma is megsokszorozódott. Vajon miért van ez így, hisz
mindez nem logikus.

Az emberi agyat sokféleképpen lehet osztályozni. Az egyik legismertebb felosztás az agy jobb és bal féltekére történő felosztása. A bal agyfélteke minden olyan információt tárol, amely születésünk óta ért bennünket. Első sorban a kudarcok, a potenciális veszélyforrások adatbázisa. (Mit hogyan ne csináljunk. Például ne nyúljunk a forró sütőhöz, mert megégetjük magunkat.) Ezzel szemben a jobb agyfélteke egészen más típusú információkhoz fér hozzá. Minden olyan, a sejtek szintjén tárolt kvantum információhoz hozzá fér, amelyek az evolúció során a túléléshez segítettek minket. (Hogyan légy túlélő! Hogyan légy sikeres!) A jobb agyfélteke által elért információk segítségével az ember minden helyzethez alkalmazkodni képes, és minden körülmények között túlél. (Ide értve a XXI. század környező feltételeit: szennyezett és génmódosított élelmiszerek, radioaktív sugárzás, elektromágneses sugárzás, folyamatos stressz, éhínség, háborúk stb.)

human-skeleton-g8597e334d_1280
brain-g0f566a26f_1280

Sajnos az oktatás csupán a bal agyféltekét támogatja, a jobb agyfélteke működését az emberek többségénél teljesen elfojtja. (A magasabb szintű agyterületekről nem is beszélve.)

Az ember az egészség és a fiatalság kérdését logikusan, a bal agyfélteke segítéségével igyekszik megérteni. Egyre több ismeretünk van az emberi testről és az egészségről – és egyre betegebbek vagyunk.

Valójában az agy tudatos része (bal agyfélteke) nem az egészség megóvására hivatott. Vadászat, tájékozódás, hétköznapi menedzsment – igen. De a keringést, az immunrendszert, az emésztést stb. az agy nem tudatos része, azaz a jobb agyfélteke vezérli. A sejtregenerációt, a programozott sejthalált, tehát a szervezet testszintű karbantartását
szintén. A testet ugyancsak a jobb agyfélteke tartja harmóniában, ideális állapotban. (Homeosztázis.) A több száz millió éves, az első baktériumokig vissza nyúló sejtmemóriához hozzá férve igazi túlélőkké tesz minket. Az Univerzum uraivá. A XXI. század körülményei (oktatás, média, táplálkozás stb.) azonban gyakorlatilag kizárják, hogy az agy teljesen, totálisan működjön.

A ZEROS egyrészt „elvégzi a munkát” az esetlegesen nem megfelelően működő jobb agyfélteke helyett. Vagyis olyan speciális kvantuminformációkkal látja el a sejteket, (illetve
magát a test homeosztázisát), amely információk hatására a sejtek regenerálódni kezdenek. Másrészt beindítja a jobb agyféltekés működést.

A gép hatásmechanizmusa több szinten értelmezhető. Értelmezhető és magyarázható a biológia szintjén. (Hősokkfehérjék, sejtregeneráció, apoptózis, telomerek stb.)

Értelmezhető ugyanakkor a kvantumfizika, az elméleti fizika területén is. Sőt, valójában a berendezés kifejlesztését a fizika egy olyan ágazata tette lehetővé, amelynek még csak elnevezése sincs. (Mivel oly jelenségekkel foglalkozik, amely jelenségek messze meghaladják a háromdimenziós fizikai világ, így az emberi nyelv kereteit.)

A Iyashi Dome megalkotása óta közel húsz esztendő telt el, és a berendezés azóta több mint ötven országban jelen van.

zeros-iyashi-02
zeros-iyashi-01

A kutatás és a fejlesztés azonban az elmúlt közel negyed évszázadban sem állt le. 2022-ben a Iyashi Dome fejlesztője Uemura Shigeru tizenöt év fejlesztést követően megalkotta a gép legújabb verzióját, a ZEROS-t, amely mögött tehát újabb másfél évtizednyi, a létező
legmagasabb szintű kvantumfizikai és elméleti fizikai munka és fejlesztés áll. Az elmondottak alapján kijelenthető, hogy a Iyashi Dome működésének megértése sem átlagos feladat. Az új fejlesztésű ZEROS azonban mindenben nagyságrendileg felül múlja elődjét.

A ZEROS valós működésének megértéséhez ismerni kell Albert Einstein, Niels Bohr, Erwin Schrödinger, Hugh Everett, Peter Ware Higgs és Yoichiro Nambu elméleteit. (Ami a gyakorlati kérdéseket illeti: a ZEROS hatásmechanizmusában tízszer hatékonyabb, és gyorsabb, mint a
Iyashi Dome.)

A ZEROS egyrészt az anyag létrejöttét tudja szimulálni az emberi testben. (Mármint az anyag létrejöttét az Üresből, a Semmiből. Vagyis azokat a folyamatokat, amelyek az Ősrobbanás mögött munkálkodtak.) Mindez az Univerzumot irányító négy alapvető erővel: a gravitációval, az elektromágnesességgel, a gyenge erejű kölcsönhatással és az úgynevezett erős kölcsönhatással van összefüggésben. (A négy erő segítségével megjelenik a Tudat által irányított plazma, vagyis a fizikai anyag.)

A ZEROS másfelől egy fajta (jobb szó híján) „információt” közvetít az emberi sejtek számára.
Bár a mögöttes elmélet megértéséhez nagyon komoly elméleti tudás szükséges, a gép hatása a fizikai, „három dimenziós világban”, azaz az emberi testben is jól érzékelhető, mérhető. Röviden: a test homeosztázisát, önregeneráló képességét javítja. Másként fogalmazva: a thermodinamika második főtételének alapját képező entrópia/negantrópia fogalmát érinti, és a testen a negantrópia (azaz a rendezettség) állapotába helyezi. Az emberi társadalom valószínűleg olyan súlyos problémákkal fog szembe nézni a nagyon közeli jövőben, amelyet csak történelemkönyvekből ismer. Talán olyanokkal is, amelyeket
elképzelni sem tud. Mindezek a társadalmi változások azonban elképzelhetetlen méretű stresszel, azaz sejtmérgekkel, szabad gyökökkel járnak együtt. A komoly, sokáig elhúzódó válsághelyzetek olyan állapotokat hoznak létre az emberi testben, amelyek rövid időn belül súlyos betegségekhez vezetnek. A test öngyógyító folyamatainak beindítása nélkül kérdéses, hogyan élhet túl az emberi test egy ilyen fokú, a társadalom alapjait érintő krízist. (Még akkor is, ha egyébként magas szintű magas szintű orvosi ellátásban részesül.)
A ZEROS képes lassítani, megállítani a negantrópiát, és képes a testet a rendezettség és a homeosztázis felé billenteni. Nagyságrendekkel képes fokozni a test öngyógyító folyamatait. Segítségével jóval hatékonyabb a tápanyagok felszívódása, javul az bélflóra és az immunrendszer állapota, így az egyéb egészségmegőrző kezelések pozitív hatásait is nagyban fokozza.