Hidrogénterápia

A szabadgyökök olyan molekulák, amelyek elektronhiányban szenvednek, így ahhoz, hogy
elektromos töltöttség szempontjából kiegyensúlyozottá váljanak, más atomoktól vagy
molekuláktól kell, hogy szabad elektronokat “lopjanak”.

mrjn-photography-YpZ2cj4s0oo-unsplash

Mit is jelent ez?

Ezen tulajdonságuk igen instabillá (más atomokkal, molekulákkal könnyen reakcióba lépővé) teszi őket. Bármilyen anyagot “megtámadnak”, hogy a megszerzett elektronok segítségével ionikus egyensúlyba kerüljenek. Kémiai értelemben véve reakcióba lépnek a velük érintkező anyagokkal, oxidálva azokat. Ez az oxidáció az élő anyagok pusztulásához vezet.

Az emberi szervezetben a sejten belül található DNS és a beteg sejtek lebontásáért felelős mitokondrium a legvédtelenebb a szabadgyökökkel szemben. Ha a DNS sérül, a sejt hibás program szerint fog működni, (vagyis megbetegszik), és az oxidáció következtében ugyancsak elsorvadt mitokondrium nem lesz képes arra, hogy a sejtet helyre hozza, vagy végső esetben lebontsa (programozott sejthalál, apoptózis).

Az antioxidánsok elvileg ezen szabadgyökök hatástalanítását szolgálják. Sajnos azonban a jól ismert antioxidánsok (vitaminok, polifenolok) csak a sejtek közötti teret tudják „megtisztítani”, a sejtbe nem, vagy csak korlátozott mértékben jutnak be.

Az ún. aktív, egyatomos hidrogén minden, a szervezetben előforduló mérget tökéletesen képes hatástalanítani. Így a krónikus betegségek okaiként és következményeként megjelenő mérgeket egyaránt. 

Méretéből adódóan könnyedén bejut a sejtbe, így meg tudja óvni a DNS-t és a programozott sejthalálért felelős mitokondriumot is.

A szabad gyökök hatástalanítása (azaz a kémiai értelemben vett redukció) eredményeképpen pedig semmilyen káros vagy felesleges anyag nem marad a szervezetben. A hidrogén ugyanis a szabadgyökökkel, (így különösen a szervezet számára legmérgezőbb anyaggal, az ún. hidroxil-gyökkel) reakcióba lépve közönséges vizet hoz létre.

Water-Drops-PNG-File

Az aktív hidrogén tartalmú kapszula vagy víz elfogyasztásával, avagy a hidrogéntartalmú gáz
belélegzésével folytatott terápia képes semlegesíteni a krónikus betegségekért felelős
szabadgyököket. E mellett segíti a szervezet vitálenergia (adenozin-trifoszfát, ATP) termelését, ez
által pedig, (lévén, az immunsejtek testünk legnagyobb „energiafogyasztói”), közvetett
módon erősíti az immunrendszert.

akik próbálták már..

Mária
Read More
Ötvenhat éves vagyok, és két éve rendszeresen használom a hőterápiás gépet, illetve a hidrogén készítményeket. Átfogű orvosi vizsgálatokat követően megállapították, hogy biológiai életkorom 47 év! Ezt nem csak a vizsgálatok, hanem az általános közérzetem, életerőm is alátámasztja! És nem utolsó sorban a még mindig rendszeresen jelentkező menzesz. 56 évesen ennek már rég változókornak kellene lenni. Úgy tűnik érdeklődés híján elmarad. Tényleg kíváncsi vagyok hogy hogy alakul a történet...
Ilona
Read More
Én sajnos csak a műtétet és a kemoterápiás kezelést követően szereztem tudomást a hőterápiáról és vettem részt a konzultációkon. Azért sajnos, mert úgy gondolom, ha hamarabb találkozom ezzel a lehetőséggel, talán nem kell átélnem... De a legrosszabból kihoztuk a legjobbat, mert szerencsére megtapasztalhattam a iyashi-dome, az ama-ring, a hidrogénterápia és az életmód tanácsadás jótékony hatásait!
L.M.
Read More
Ide járunk a férjemmel már lassan egy éve! Egy súlyos gerincmuteten esett éppen át, amikor találkoztam a módszerrel! Volt 3 gerincsérve amit eltavolitottak! Azóta folyamatos fizikai megterhelés éri mert egy építkezés kellős közepén állunk és szerencsére teljesen jól viseli az akadályokat! Elmondása szerint sokkal jobban érzi magát és általában ő kér meg hogy foglaljak le újabb időpontot gábornál! Úgy érzem hogy jókor voltam jó helyen hogy hallottam uemura tanár úrról és az ő módszeréről! Nem mondom hogy mindig pontosan minden szabályt betart unk de nagyon igyekszünk és remélem hogy a kezelések segítségével továbbra is egészségesek maradunk mert csak úgy egyszerűen jól érezzük magunkat Az idén betegek se voltunk nekem ez mindennél többet ér!!
Csilla
Read More
Rendszeresen járok konzultációra és kezelésekre, nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Sokkal energikusabb vagyok, és lelkileg is jobban érzem magam. Mintha nyugodtabb, türelmesebb lennék. Szebb lett a bőröm. Nincs olyan, hogy jaj, de kívánok valamit. Nincs vércukor ingadozásom, és kézzsibbadásom sem. Rendezte a hormon-háztartásom. (Pontos menstruáció, ovuláció).
Micheller Myrtill
Read More
Én egy 12 alkalmas hőterápiás kezelést vettem igénybe a iyashi dome készülékkel. Azoknak mindenképpen ajánlanám, akik már belekezdtek az életük tudatos alakításába, az életminőségük javításába. A kezelések fizikai hatását tekintve kicsit nehéz konkretizálni, milyen értékeim változtak, mert nem álltam orvosi ellenőrzés alatt. De évek óta tartó krónikussá vált tüneteim változtak, javultak. A kezelés utáni élmény körülbelül hasonló volt egy intenzív sportolás utáni érzéssel, nőtt a vitalitásom. Nagyon fontosnak tartom, hogy a kezelések mellett elképesztő sok információt kaptam arról, ami a szervezetünkben történik, vagy ami a kezelés hatására lezajlik. Ha az ember nemcsak érzi, hanem tudja is, hogy mi történik a testében, sokkal hatásosabban tudja a benne zajló folyamatokat is befolyásolni. A tudatosság része számomra ugyanolyan fontos volt, mint a fizikális élmények. Ha csak tehetem, szeretnék évente két ilyen kúrát elvégezni.
M.P.
Read More
Én sajnos csak a műtétet és a kemoterápiás kezelést követően szereztem tudomást a hőterápiáról és vettem részt a konzultációkon. Azért sajnos, mert úgy gondolom, ha hamarabb találkozom ezzel a lehetőséggel, talán nem kell átélnem... De a legrosszabból kihoztuk a legjobbat, mert szerencsére megtapasztalhattam a iyashi-dome, az ama-ring, a hidrogénterápia és az életmód tanácsadás jótékony hatásait! Mit adtak nekem ezek az eszközök és a személyes konzultáció? Túlzás nélkül mondhatom, az életet. A minőségi életet! Ismét a régi energiaszinten, a régi vitalitással, testi és lelki kiegyensúlyozottsággal, egészségesen élhetem az életem!
S. Ildikó
Read More
Nem kezdőként találkoztam Veletek 2016-ban. Előtte már több tanfolyamon, előadáson, képzésen, egyéb táborokon és lehetőségeken tanultam. Ez több is volt, mint összehasonlítási alap. Itt egy olyan komplex, rendszerben foglalt, megalapozott tudást és tanítást kaptam, amit sehol máshol. Ami sokkal tovább mutat, így nem volt több kérdés. Olyan kapuk nyíltak meg, amelyen keresztül egyedül is biztonsággal tudok tovább menni, hiszen az egyéni munka és tapasztalás a legfontosabb. Letisztult és minden szinten (test, lélek, tudat, szellem, stb.) segített az utamra kerülni. Mindezek a mai napig tartanak, beépítve a minden napi cselekedetekbe. A valóságban lenni és még tudatosabban létezni, nagy öröm és boldogság. A dome, az ama-ring és a hidrogén terápia - amint lehetőségem van rá - az életem részét fogja képezni, a jövőben is. Hálás köszönettel mindenért!
Previous
Next

Foglaljon időpontot ONLINE, MOST!