Hőterápia

solution-holistique

Az iyashi Dome

Hosszú hullámú infravörös tartományba soroljuk a 3 és 1000 mikrométeres tartományban lévő infrasugarakat. A sejtjeink is kibocsájtanak egy gyengébb infravörös sugárzást, mely 4 és 25 mikrométer között van.

Az iyashi dôme biztosítja a legszélesebb hosszú hullámú infravörös tartományt, mely 5 és 25 mikrométer között van, és amely ezáltal a leginkább alkalmas arra, hogy az emberi test a legoptimálisabban befogadja azt.

Holisztikus megoldás

Immáron 15 éves múltra visszatekintve azt mondhatjuk, hogy az Iyashi Dôme kezelés mára egy minőségi sztenerdet képvisel a saját piacán. Mércévé vált, és azon nőknek és férfiaknak szól, akik megoldást keresnek a hatékony méregtelenítésre, beleértve a nehézfémek ürítését, akik szeretnének karcsúsodni, sejtjeiket regenerálni, és anti-aging kezelésben is részesülni. Szól továbbá a sportolóknak, akik jobb teljesítményt, és gyorsabb regenerációt várnak.

Az Iyashi Dôme használatának előnyei

Detox

Az Iyashi Dôme egy olyan mély méregtelenítést tesz lehetővé, mellyel nagy mennyiségben képes a szervezet mérgező nehézfémeket üríteni, mint például a stroncium, bárium, nikkel, ólom, molibdén, tellúrium, króm, kobalt, arzén, kadmium, réz és alumínium, különösen kiemelkedően az utóbbi esetében.

minceur.jpg

Fogyás

Az Iyashi Dôme kezelés során tapasztalt izzadás megfelel egy 20km-es futásnak. A mérések szerint egy kezeléssel 1.200 ml izzadságtól és 600 kalóriától szabadulhat meg a felhasználó.

bőrfiatalítás

Az Iyashi Dôme főleg sejtregeneráló hatása által eredményezi a bőr fiatalodását. A ráncok csökkenésével az arcbőr kisimultabbá, feszesebbé válik, és egy ragyogóbb, egyenletesebb tónusú bőrképet eredményez. Az Iyashi Dôme segít megakadályozni a bőr öregedésének negatív hatásait.

0
készülék világszerte
- 0 kg
átlagos súlyvesztés
+ 0 %
hidratált arcből
- 0 %
kevesebb ránc

Foglaljon időpontot MOST!